Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μόδα & Στιλ, παροδικότητα & μονιμότητα.



Οι πιο πολλοί ίσως γνωρίζουν ότι η μόδα "πάει και έρχεται" ενώ το στιλ είναι μόνιμο και προσωπικό. Η μόδα προωθείται από μεγάλους οίκους που οι περισσότεροι έχουν ως σκοπό την διαφήμιση, αρκετές φορές μας περνάνε το "άσχημο" ως ωραίο μόνο και μόνο επειδή είναι δικό τους. Καλό θα ήταν από μέρους μας να είμαστε επιφυλακτικοί και να έχουμε κρίση και άποψη.. Φυσικά και είναι ωραίο να έχεις ένα ρούχο επώνυμης μάρκας, σου δίνει κύρος, αλλά σε 3-4 μήνες θα "φύγει" απ'την αγορά και θα  θεωρείτε last year. Απ'την άλλη το στιλ είναι προσωπικό και δεν εξαγοράζεται από κανέναν οίκο μόδας. Μένει στον χρόνο και διαμορφώνεται όπως εμείς θέλουμε, ακόμα εκφράζει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου!
Για μένα οι οίκοι μόδας είναι ιδεο- δότες, μπορούν να δώσουν κάποιες ιδέες και εμείς να τις αξιολογήσουμε προσαρμόζοντας τις στα δικά μας δεδομένα, Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε μία δική μας πινελιά ,η οποία άλλωστε χαρακτηρίζει και το στιλ του κάθε ανθρώπου, έτσι ένα ρούχο το κάνουμε να φαίνεται ξεχωριστό και όχι κοινό.
Η μόδα κάποτε θα φύγει και θα ανακυκλωθεί περιοδικά ενώ το στιλ θα μείνει και θα μας χαρακτηρίζει για όλη μας την ζωή..

2 σχόλια:

  1. Ωραίες ιδέες και το γράψιμο σου πάει πολύ!!Κι όσο είσαι ο εαυτός σου σε αυτά που γράφεις γίνονται καλύτερα!!Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή